Despre mine

venveo-609390-unsplash

Cine Sunt?

Sunt profesor universitar la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, www.feaa.ugal.ro, una dintre facultățile de prestigiu și singura facultate de economie din România membră a rețelei internaționale European Foundation of Management Development (EFMD).

Din aprilie 2017 sunt Manager Forever Living Products cu o echipă de ambițioși care vor mai mult pentru viața lor și sunt dispuși să acționeze zilnic pentru a-și atinge visurile. Aici am creat Ideal Job Team locul unde jobul ideal există și ai șansa să trăiești viața pe care ți-ai imaginat-o.

rawpixel-com-559744-unsplash_compressed

Ce fac?

Predau marketing, marketing turistic, marketingul serviciilor, marketing direct, comunicare, creație și producție publicitară și sunt pasionată de tot ceea ce fac.

Am scris 14 cărți de marketing și comunicare și peste 150 de studii și articole prezentate la simpozioane și conferințe înternaționale. Mereu am îmbinat teoria cu practica și am oferit experiența acumulată sub formă de consultanță. Sunt un student permanent, pasionat de online.

Împreună cu soțul meu, am creat o organizație de comunicare, branding, creație și tipar, Graphotek Expres, iar pe partea de comerț tradițional, trei librării. De curând am intrat și în comerțul online cu creionulmeu.ro, librărie online, produse de papetărie și rechizite cu peste 7500 produse.

Succes în tot ceea ce faci prin educaţie, dezvoltare continuă, curaj și pasiune

Misiunea mea?

Misiunea mea este succesul tău ! Indiferent cine ești. Student, angajat sau client. Satisfacţia clienților este prioritatea mea. Doresc ca fiecare persoană și firmă cu care interacționez să se bucure de valoarea suplimentară oferită. Beneficiile sunt create în funcţie de necesităţile clientului și au la bază profesionalismul. Cred sincer că pot ajuta firma ta să fie mai bună decât concurența.

Rulează videoul

Pentru detalii: Descoperă Vocația

Filmare/montaj: Marian Iancu

Cred în..

Creativitate

Apreciez ideile, îndrăzneala și curajul de a le susține.

Respect

Pentru client, angajat sau student.

Performanță

Profesionalism și valoare suplimentară oferită cu excelență.

Oameni

În ideea de echipă, bunătate și specializarea fiecăruia în funcție de abilități și puncte forte.

Educație

De acasă, școală sau viață. Consider că educația ne deschide mintea și înalță visele.

Ce ofer?

Contactează-mă!

Ai nevoie de o strategie de marketing personalizată?

Irina Susanu

Contactează-mă folosind formularul de contact, selectând domeniul dorit și în maxim 48 de ore vei primi un răspuns cu privire la cerințele tale.
Contactează-mă