Când știi că ai nevoie de o detoxifiere

Toți ne dorim să fim sănătoși și supli. Iar detoxifierea este un pas important pentru ambele. Dar când știm că avem nevoie de o detoxifiere și ce soluții avem sunt două aspecte esențiale!

Medicii susțin că timp de un an de zile în corpul nostru se adună, din alimentație, poluare și stil de viață, cam 4.5-4.7kg toxine. Imaginează-ți că elimini toxinele, adică scazi în greutate cu 4-4.5kg. Sună bine? Dar sunt situații când corpul nostru emite semnale prin care ne atrage atenția că avem nevoie de o detoxifiere. De noi depinde dacă dăm sau nu atenție acestora.

Corpul nostru emite semnale

Corpul nostru emite foarte multe semnale. Cele mai frecvente semnale care ne indică faptul că avem nevoie urgent de o detoxifiere sunt:

 • insomnia, dacă nu poți să adormi noaptea și îți vin tot felul de gânduri atunci e primul semn
 • balonarea, abdomenul proeminent și starea aceea că te îngrași și dacă bei un pahar cu apă, deși tu nu mănânci cine știe ce cantitate
 • respirația urât mirositoare
 • tenul încărcat, prezența coșurilor sau a micilor imperfecțiuni
 • migrenele, durerile de cap, mai ales dacă sunt repetate
 • lipsa energiei, starea aceea de oboseală permanentă, deși analizele tale sunt perfecte, tu simți că nu ai vlagă și nu mai ai chef de nimic
 • celulita, coaja de portocală pe care și bărbații o au, doar că la noi e mai vizibilă și parcă pe noi ne doare mai tare acest aspect
 • dorința excesivă de dulce, senzația aceea că ai mânca o ciocolată mică, mică, dar să fie, e un semn că organismul are nevoie de susținere și trebuie să-l ajutăm

Ce este detoxifierea

Detoxifiere nu este o dietă. Este o curățenie generală a organismului și ar trebui să devină o rutină normală, în procesul nostru de îngrijire, o dată la câteva luni. Adică, la câteva luni, faci curat și scoți mizeria afară din corp.

Țesutul adipos are rolul de a ne proteja și de a stoca toxinele și impuritățile din organismul nostru. O dietă, care nu este gândită pe nevoile organismului nostru (aceea recomandată de către nutriționist), duce la diminuarea grăsimilor din țesut prin diminuarea nutrienților consumați. Dar cantitatea de toxină rămâne aceeași, ceea ce va stresa organismul nostru și în acest moment se va produce o reacție ce va forța organismul să producă celule adipoase, pentru a ne proteja și astfel să producă o cantitate mult mai mare de grăsime și de aici efectul de yo-yo – după ce nu mai ținem acea dietă, punem la loc grăsimea sau de multe ori chiar o cantitate mai mare decât aveam înainte de a începe acea dietă.

Soluții pentru o detoxifiere eficientă fără efectul de yo-yo

Cel mai eficient și la îndemână program de detoxifiere este Clean 9. Prin acest program, gândit special de către specialiști, organismul nostru nu este privat de nutrienți, iar toxina este eliminată odată cu țesutul adipos. Prin procesul de ardere, metabolismul este accelerat și organismul devine curat și puternic și astfel va putea procesa și asimila mult mai ușor toți nutrienții pe care noi îi dăm prin alimentație. Practic am nevoie de mult mai puțină hrană dacă organismul este curat și absoarbe toți nutrienții din alimente.

Clean 9 este un program eficient de detoxifiere și de resetare a metabolismului în doar 9 zile. L-am făcut de 3 ori până acum, iar beneficiile sunt wow. Ten luminos (am avut curajul să ies fără fond de ten), energie, o stare de bine și minus 3 kg.

Ce am învățat de la Clean 9 în 10 pași

 1. Este un program simplu, ușor de urmat de către oricine și practic nu mai ai scuze.
 2. Este un program de detoxifiere care te ajută, să devii mai suplu și mai sănătos.
 3. În doar 9 zile, vei elimina toxinele acumulate, care te împiedică să asimilezi nutrienții din hrană și sunt cauza multor probleme.
 4. Vei reuși să-ți controlezi apetitul și vei învăța ce și cum să mănânci corect.
 5. Vei învăța cât de importantă este apa pentru sănătatea ta, iar în primele 2 zile vezica te va trimite urgent la toaletă.
 6. Vei slăbi, minim 2.5 kg, exact de acolo de unde voiai, pentru că acolo se depun toxinele. Eu am scăpat de 3kg, dar se poate și 5kg depinde de organism și de stilul tău de viață.
 7. Vei avea un nou stil de viață sau îl vei păstra, fără să mănânci oricând sau oricum.
 8. Vei învăța care sunt alimentele permise în orice cantitate, cum să le combini și cum să mănânci delicios, dar sănătos.
 9. Vei începe să faci un pic de mișcare și chiar o să-ți placă.
 10. Te vei simți mai ușor, mai energic și chiar mai optimist.

Pe 4 mai dăm startul la sănătate și energie la nivel național! Peste 1.000 de persoane care doresc să se simtă mai bine și să arate mai bine începem programul de detoxifiere și resetare metabolică, Clean 9!

Și tu ai dreptul să decizi că vrei să fii sănătos și suplu. O să avem susținere din toate punctele de vedere:

 • alimentație – idei și sugestii de meniuri personalizate
 • sport – antrenament zilnic cu o campioană olimpică, Marina Pârju
 • o comunitate care are același obiectiv – sănătate, imunitate și slăbire

Dacă ești pregătit(ă) pentru o schimbare în viața ta, ai linkul meu de afiliere care îți dă 15% reducere la orice produs. Click pe link, completează datele și confirmă în mailul primit adresa ta de email, apoi te poți autentifica în site și vezi deja prețurile reduse cu 15%. Programul Clean 9 îl găsești la categoria Controlul greutății. Pentru o reducere de 35%, la orice produs, contactează-mă!

Arăți bine. Te simți bine.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole