Dăruiește ”Infinite” mai multă bucurie de sărbători!

Până să descopăr acest set complet de îngrijire eram doar încântată de cremele mele, acum sunt fascinată! Este un program complet pentru rutina zilnică de îngrijire, totul natural, ușor de folosit și cu efecte spectaculoase asupra ridurilor. Îmi place că nu am nevoie de lopățele și am acces rapid doar la conținutul pe care îl folosesc odată, restul fiind protejat în recipient (totul e prin apăsare). Este primul program ce catifelează pielea şi susţine frumuseţea şi din interior spre exterior, lăsându-ţi tenul luminos, hidratat şi întinerit. Suplimentele cu colagen și vitamina C + serul constituie o formulă revoluționară cu efect de lifting, ce a obținut Argintul la London Beauty Awards 2017!

Infinite by Forever – o experienţă nouă cu Aloe vera

Conține: peptide, minerale naturale, extracte vegetale şi plante specifice zonelor deşertice, combinate cu cele mai noi descoperiri ale ştiinţei în domeniul îngrijirii pielii nu doar pentru a completa lista ingredientelor, ci mai ales pentru a spori eficacitatea şi beneficiile gelului de Aloe vera. Cu infinite by Forever nu doar vei simţi diferenţa, ci o vei şi vedea.

Infinite Skin Care Kit conține:

  • hydrating cleanser: emulsie demachiantă hidratantă
  • firming complex: supliment alimentar cu colagen și vitamina C (un puternic antioxidant)
  • firming serum: ser pentru fermitate
  • restoring creme: cremă regeneratoare

Iar acum ai noi beneficii!

Pentru fiecare infinite kit cumpărat sau pentru orice combinație de patru produse individuale din gama infinite primești cadou un portfard elegant, personalizat care să însoțească oriunde călătorești.

În plus ai reducerile de 15%, respectiv 10%,  de care beneficiază doar luna aceasta, kitul infinite by Forever, respectiv fiecare dintre produsele individuale din această gamă (hydrating cleanser, firming serum, restoring creme si firming complex).

Sărbătorile ne îndeamnă să oferim mai mult. “Infinite” mai mult!

Pentru că nimic nu se compară cu bucuria de pe chipul tău sau al Ei, atunci cand primești în dar răsfăț suprem cu produse de top.

Cum îl poți obține ? Simplu ! Îți faci cont pe site (îți trimit un link) și îl comanzi cu livrare direct la tine acasă ! Perfect de așezat sub brad !

P.S. Contul de client VIP îți mai oferă încă 15% reducere la orice produs. Deci practic ai 30% reducere la setul Infinite sau 25% la pisele separate ! Click pe link , completează datele și confirmă-ți adresa de email în emailul primit. Când ești autentificat vezi direct prețurile cu 15% mai mici !

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole