Tecuci în siguranță⛑! Susține Spitalul ca să te susții pe tine!

De când mă știu locuiesc în Tecuci. Este un oraș mic, dar cochet. Aici am făcut școala, aici sunt părinții și prietenii mei, aici alături de soțul meu avem Librăriile Graphotek, Tipografia Graphotek și www.creionulmeu.ro și tot aici, la Spitalul Municipal Anton Cincu, l-am născut pe Ștefan. Și, da, în acest moment provocarea COVID-19 ne face să #stamacasa.

Sper că familia ta nu va fi nevoită să ajungă la spital

Da, sper din toată inima! Acolo, se dă o luptă fără arme şi într-o zi cineva din familia ta va fi bine datorită faptului că am învins!

Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci are nevoie de echipamente și materiale, practic nu au cum să se protejeze și să ne protejeze pe fiecare dintre noi! Au nevoie de dezinfectanți pentru mâini, mănuși, halate, viziere, combinezoane și măști medicale!

Am găsit o soluție prin care putem susține comunitatea tecuceană, alături de Fundația Comunitară Galați care a ajutat deja 3 spitale și o face în continuare.

Oricine dorește să se implice în campania Tecuci în Siguranță o poate face accesând platforma https://semimaratongalati.ro/produs/spital-tecuci/

Fondurile adunate în cadrul acestei campanii vor fi folosite pentru achiziția de materiale și echipamente conform necesarului primit de la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci.

Donează și anunță-mă că ai făcut-o! Vreau să îți mulțumesc 🙏

Laudă-te, fii mândru de tine, fii un exemplu și pentru ceilalți! Așa o să te urmeze și doar împreună reușim!

Și eu am donat ! Am fost primul donator pe linkul special pentru Tecuci! Am dat 500 de lei pe persoană fizică și m-am bucurat ca un copil! Am să donez și pe persoană juridică! Împreună cu soțul meu, am decis ca Graphotek Expres SRL Tecuci să devină partener cu Fundația Comunitară Galați și 10% din încasările online de pe www.creionulmeu.ro să meargă către fondurile destinate Spitalului Anton Cincu din Tecuci.

Donează și tu!

Donează mai mult ca mine! Depășește-mă! Iar dacă nu poți, dă mai puțin, dă 100 de lei sau 50, dă cât ai! Și 10 lei sunt OK! Suntem 44.000 de oameni în orașul Tecuci! Dacă măcar jumătate donăm, strângem bani și pentru școli!

Și cei plecați pot dona! Sunt părinții și copii lor aici!

Donează de oriunde!

Mi-am propus să strângem 150.000 de lei ! Să fim siguri că dotăm cu tot ce are nevoie spitalul! Tecucenii mei pot! Sunt sigură de asta! Și dacă strângem mai mult decât avem nevoie, îi ajutăm și pe alții! Pe cei care nu sunt atât de norocoși! Știu că îți pasă!

Implică-te și Tu în campania Tecuci în Siguranță!

Donează accesând platforma https://semimaratongalati.ro/produs/spital-tecuci/

Fundația Comunitară Galați este sufletul comunității

De aproape 3 ani sunt voluntar în bordul FCG. În spatele Fundației Comunitare Galați stă, ca și la celelalte fundații, un grup de inițiativă format din câțiva oameni uniți de dorința de a aduce schimbări în comunitatea din care fac parte. Avem multe proiecte frumoase, cele mai cunoscute: Științescu, Fondul de burse și Semimaratonul care anul acesta a devenit maratonul faptelor bune în cadrul campaniei Galați în siguranță.

Fundația Comunitară Galați a decis să își canalizeze resursele către provocarea covid-19. Deși situația actuală a țării nu este o competiție sportivă, cu toții ne dorim să ajungem la finalul cursei în siguranță.

Astfel, am amânat evenimentul #SemiMaratonGalați, programat pe 24 mai pentru o dată ulterioară când vom putea să #alergaminsiguranta.

În această perioadă desfășurăm campania de strângere de fonduri pentru achiziția de materiale necesare în spitale pentru a menține Galatiul în Siguranta.

Fundația Comunitară Galați face tot posibilul să gasească furnizori și stocuri pentru achiziția materialelor necesare. Inițial am pornit să sprijinim Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Cuvioasa Parascheva”. Dar toate spitalele au nevoie de ajutor. Și am ajuns să susținem 4 spitale, inclusiv pe cel din Tecuci.

La momentul acesta deja au fost dăruite:

  • 2 aparate EKG, 600 mănuși de unică folosință din vinil, 300 litri soluție dezinfectantă pentru mâini și 50 litri săpun lichid dezinfectant cu destinația Spitalul clinic de boli infecțioase „Sf. Cuvioasa Parascheva” din Galați
  • 1 ventilator mobil care a ajuns în secția ATI a Spitalului Județean Galați
  • 500 de combinezoane cu protecție biologică și 500 de măști de protecție (FFP3 cu valvă) pentru Spitalul General Căi Ferate Galați
  • 100 de viziere pentru Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci

Ca ambasador al campaniei Tecuci în siguranță, până acum, am strâns 3.830 lei de la 17 oameni, cu suflet, cărora le pasă!

Știu că și ție îți pasă!

Implică-te și tu în campania Tecuci în Siguranță ! Donează accesând platforma https://semimaratongalati.ro/produs/spital-tecuci/

Poți dona fie prin card, prin contract de sponsorizare pe persoană juridică (ai contractul în platformă), fie prin transfer bancar direct în contul fundației (specifică la rubrica „note donație” – Spital Tecuci), iar datele sunt:

Fundația Comunitară Galați

COD FISCAL: 35152184

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ

IBAN RON: RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001

Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci are nevoie de tine!

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole