Da, am fost la o lansare de carte. De fapt, am lansat o carte. O carte cu suflet. O forță. O speranță. Un strigăt. O rugăminte. „Nu te teme să mă iei în brațe”, de Aurelia Osma.

A fost o lansare cu emoții. O altfel de lansare. Un ajutor. Toate fondurile au fost pentru asociația „Și noi suntem copiii voștri”. Un cadou pentru un cadou. Am zis da, edităm și tipărim această carte într-o secundă. Dar nu despre acest lucru vreau să vă spun…

Eram singura persoană de acolo care citisem deja manuscrisul. Într-o singură noapte. Cu lacrimi. E o carte puternică care transmite mult. Un stil propriu al autoarei. Aproape naiv. Dar un altfel de stil. Simți tot, fără a avea nevoie de vizual. Vezi tot. Ești acolo.

Cine vine la o lansare de carte ?

Oameni cu suflet care vor să ajute. Sunt acolo pentru că așa simt. Pot și au ceva de oferit, dar ce este mai important, simt nevoia să ofere. Și o fac cu plăcere. Cu bucurie.  Prieteni. Oameni care te cunosc, te apreciază și simt că trebuie să fie alături de tine. Să te susțină. Cu o vorbă. Sau un zâmbet. Sau să-ți susțină cauza. Părinți. Părinți sensibili. Părinți care simt nevoia să mulțumească cuiva că au copii sănătoși. Și vor să-i susțină pe cei care nu au fost atât de norocoși. Părinți cu zâmbetul timid, fericiți că pot ajuta. Părinți care înțeleg drama celorlați părinți și nu le e frică să îi ia în brațe. Părinți mai puțin norocoși. Părinți cu ochii pierduți în tine. Dar cu zâmbet. Cu speranță. Speriați, dar demni. Și neobișnuit de tandri. De atenți la micuții de lângă ei. Dornici să afle ceva… O confirmare… Sau nu…  Părinți care simt că ceva este în neregulă dar le e frică să afle.

Mass-media. Oameni din presă care ajută în mod profesionist. Și îi fac și pe ceilalți să ajute. Comunică. Mediatizează evenimentul. Cauza. Ei sunt motorul acțiunilor viitoare. În funcție de ei ajunge la tine informația. Se vorbește despre … Și cu cât se vorbește mai mult cu atât devine cauza tuturor. Și efectul este spectaculos. Este ceea ce numim publicitate gratuită.

Am văzut zâmbet, tristețe, speranță, neputință, lacrimi și oameni care se îmbrățișau.  Am zâmbit, simțit și m-am bucurat că sunt acolo. Că pot să ajut. Că nu m-am temut să iau în brațe. Le mulțumesc prietenilor mei care au fost acolo sau care într-un fel sau altul ajută…  Mulțumesc pentru sprijinul în organizarea evenimentului celor de la Hotel Bicaz Pirates Resort Mamaia, Ethos Caffe&Dolce și entuziaștilor mei studenți de la Owly Design. Și tu poți să ajuți chiar dacă nu ai fost acolo …

Cartea se poate comanda de pe pagina de facebook a Asociației Și noi suntem copiii voștri pentru o donație de 30 lei. Sau de pe site-ul editurii GraphoPress, www.graphotekexpres.ro

Dar poți ajuta în multe feluri …

Trebuie doar să simți. Că ai suflet. Prieteni. Sau că ai pentru ce să mulțumești.

Ce zici ? Ai ?

Cumpara Cartea Acum!

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

2 thoughts on “Lansare de carte”

  1. Stănică Ambrinoc

    Este o carte scrisă cu suflet, aşteptată de mulţi părinţi şi care este dedicată şi celor capabili să accepte şi să înţeleagă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole